Rezervați un apel
cpdbp9me6b.jpg
xurj1y5ld5.jpg
ASIGURAREA CALITĂȚII
ASIGURAREA CALITĂȚII
Calitatea produselor noastre este garantată de producători
SERVICIU EXCELENT
SERVICIU EXCELENT
Lucreaza o echipă de profioniști
PREȚURI ATRACTIVE
PREȚURI ATRACTIVE
promoții permanente
Despre Aproteh

Compania APROTEHPRO este unul dintre liderii în vânzări piese auto și accesori auto în toată Moldova deja  20 de ani, cu o rețea largă de magazine auto și puncte de distribuție de unde puteți cumpăra auto parts necesare și primiți servicii calificate de montare anvelope.

Magazin de piese si accesorii auto in Moldova

aproteh.md este unul dintre cele mai mari cataloage de piese auto și accesorii auto din Chișinău și Moldova.
Aici puteți găsi orice piese de schimb și accesorii pentru mașina dumneavoastră, indiferent de marca, modelul și anul de fabricație.
Catalogul larg de produse este actualizat regulat.

Vă rugăm să rețineți că pe site-ul nostru puteți VERIFICA DOAR GAMA, disponibilitatea și cantitatea de bunuri rămase.
Pentru a face o achiziție trebuie să veniți la unul dintre magazinele noastre, ale căror adrese sunt indicate pe pagina fiecărui produs. De asemenea, puteți face o rezervare sunând la +373 79 50 40 40 și puteți obține sfaturi cu privire la alegerea pieselor de schimb sau a accesoriilor.
Puteți cumpăra piese auto ieftin în sucursalele noastre din Chișinău și în sucursalele noastre din:

  • Orhei

  • Bălți
  • Edineți
  • Drokia
  • Cahul
  • Pokrovka
  • Grușevo

Cumpărați piese auto și accesorii auto în Chișinău:

Avantajele achiziționării de accesorii auto la https://aproteh.md/

În Chișinău nu este atât de ușor să găsești o gamă largă de accesorii auto într-un singur loc. Am decis să corectăm această situație și am adunat în catalogul nostru diverse tipuri de accesorii auto care vor fi utile pentru mașina dumneavoastră. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu puteți plasa o comandă pe site-ul nostru - puteți achiziționa doar accesorii auto într-unul dintre magazinele noastre.

Gama noastră de accesorii auto este în continuă extindere, astfel încât fiecare șofer să găsească accesoriile potrivite pentru mașina sa. Aici puteți găsi accesorii de interior care vă vor oferi confort și comoditate în timpul călătoriei. De asemenea, oferim accesorii pentru caroserie pentru a ajuta la îmbunătățirea caracteristicilor exterioare ale vehiculului dumneavoastră. Indiferent de accesoriile de care aveți nevoie, avem o gamă largă de produse care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie urgentă de accesorii pentru mașina dvs., sunați-ne chiar acum și vă vom ajuta cu alegerea dvs. Înțelegem că mărfurile se pot epuiza rapid în stoc, așa că suntem gata să vi-l rezervăm în magazin, astfel încât să vii să o achiziționezi la un moment convenabil pentru dvs.

Noi, APROTEHPRO, prețuim fiecare client și nu discriminăm în funcție de statut, nivel de venit sau marca de mașină. Scopul nostru este de a crea condiții convenabile de cooperare pentru toată lumea - atât clienți corporativi, cât și persoane fizice. Oferim vanzarea de accesorii auto atat cu amanuntul cat si cu ridicata la preturi reduse.
Sunați-ne chiar acum +373 79 50 40 40 și vă vom găsi cea mai bună soluție!

 

 

 

 

BRANDURI