xurj1y5ld5.jpg
lzz47kvx45.webp
fzmoskjze9.webp
ASIGURAREA CALITĂȚII
ASIGURAREA CALITĂȚII
Calitatea produselor noastre este garantată de producători
SERVICIU EXCELENT
SERVICIU EXCELENT
Lucreaza o echipă de profioniști
PREȚURI ATRACTIVE
PREȚURI ATRACTIVE
promoții permanente
Despre Aproteh

Compania APROTEHPRO comercializează bunuri pentru autoturisme și prestează servicii de reparare a anvelopelor în Moldova de peste 20 de ani. Astăzi are 10 magazine offline și depozite de depozitare unde puteți face o achiziție.

Accesorii auto în Moldova

aproteh.md – acesta este un catalog de piese auto, unul dintre cele mai mari din Moldova. Aici puteți găsi orice produse pentru mașină, indiferent de marca, modelul și anul de fabricație. Un catalog larg de produse este actualizat periodic. Vă atragem imediat atenția asupra faptului că pe site-ul nostru puteți să vă familiarizați doar cu sortimentul, disponibilitatea și cantitatea de resturi. Pentru a face o achiziție, trebuie să conduceți până la unul dintre magazinele noastre. De asemenea, puteți face o precomandă prin telefon și puteți primi sfaturi cu privire la selecție. Puteți cumpăra produse auto ieftine în filialele noastre din Chișinău și în astfel de localități:

  • Orhei.
  • Bălți.
  • Singurii.
  • Drokia.
  • Cahul.
  • Pokrovka.
  • Grușevo.

Ce veți găsi în sortimentul nostru:

Produse auto în Chișinău

Nu este atât de ușor să găsești accesorii auto în Chișinău într-un sortiment mare într-un singur loc. Am încercat să corectăm această situație și am colectat în catalogul nostru diferite tipuri de accesorii auto care vor fi utile mașinii dvs. Încă o dată, subliniem că nu există nicio modalitate de a comanda produse pe site-ul nostru, puteți cumpăra accesorii auto într-unul din magazinele noastre.

Gama se extinde în fiecare zi, astfel încât fiecare automobilist va putea găsi accesorii pentru mașina sa în salon și pentru corp. Cu produsele noastre, veți putea să vă asigurați un nivel adecvat de confort în interior și să subliniați caracteristicile exterioare.

Pentru a cumpăra accesorii pentru o mașină, sunați-ne chiar acum și vă vom ajuta cu selecția. Există puține resturi în stoc și chiar ai nevoie de bunuri - o vom lăsa pentru tine în magazin - vino!

APROTEHPRO este o companie care prețuiește fiecare client. Nu le împărțim după statut, nivel de venit sau marcă auto. Sarcina noastră este doar de a dezvolta condiții convenabile de cooperare pentru clienții corporativi și persoane fizice. vânzarea este posibilă la vânzare cu amănuntul și în cantități mari la prețuri reduse - sunați chiar acum și vom fi de acord!

BRANDURI