Rezervați un apel
SHELL

New Shell logo

Despre SHELL

SHELL este o companie integrată de energie al cărei scop este de a satisface cererea globală în creștere de resurse energetice, în conformitate cu principiile responsabilității economice, de mediu și sociale.

Strategia noastră este concepută pentru a ne consolida poziția de lider în industria de petrol și gaze și, în același timp, pentru a lucra în mod responsabil și pentru a contribui la satisfacerea cererii globale de energie. Siguranța industrială, responsabilitatea socială și de mediu sunt principiile fundamentale ale activităților noastre de afaceri.

Desfășurăm activități de afaceri în patru domenii: explorarea și producția de hidrocarburi (în amonte), dezvoltarea integrată a resurselor de gaze naturale, inclusiv producția de GNL (gaze integrate și energii noi), rafinarea și comercializarea produselor finite (în aval) și proiecte și tehnologii (proiecte și Tehnologie).

În total, Shell are aproximativ 93.000 de angajați în peste 70 de țări. Cererea de energie din lume este în continuă creștere, iar preocuparea Shell joacă un rol-cheie în furnizarea de energie a omenirii în modul cel mai economic și ecologic, rezolvând aceste sarcini din punctul de vedere al responsabilității sociale.