Rezervați un apel
MOTUL

MOTUL - Logos, brands and logotypes

Companie Motul 

Anii de diferite tipuri de teste l-au ajutat pe Motul să înțeleagă arta plastică a lubrifianților. Fiind adevărați maeștri ai meseriei lor, specialiștii Motul își dau seama că nici o producție nu este posibilă fără unelte, mașini-unelte și dezvoltări experimentale de proiectare. Și MotulTech oferă o soluție adecvată.

Bazându-se pe cunoștințe profunde și anticipând fiecare operațiune tehnologică, MotulTech vă permite să aduceți productivitatea la un nivel calitativ nou. Imaginând în mod clar orice muncă fizică, specialiștii MotulTech dezvoltă produse care oferă un echilibru între productivitate și productivitate pentru utilizatori și mediu. Aceasta este atât arta, cât și știința, înțelese de acești specialiști pas cu pas, centimetru cu centimetru.

După ce a devenit partener al companiei italiene Baraldi, MotulTech este astăzi o marcă de calitate în domeniul lubrifianților pentru turnarea de înaltă presiune și extrudarea aluminiului, având propriul laborator de cercetare de înaltă tehnologie și capacitatea de a controla procesul de producție a produselor pentru clienții din apropierea instalațiilor de producție ale acestora din urmă. Soluția oferită de MotulTech nu este doar lubrifianții pentru prelucrarea metalelor sau lubrifierea tehnologică, ci o creștere a productivității instalației industriale a clientului.