Cumpara autochimie si produse cosmetice pentru auto in Moldova

Vă rugăm să rețineți că acest site este doar în scop informativ și în niciun caz nu este o ofertă publică. Pentru informații detaliate despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și (sau) servicii, vă rugăm să contactați managerii departamentului de servicii pentru clienți. Mărcile comerciale și mărcile sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Fotografiile de pe site nu corespund întotdeauna cu originalul. Caracteristicile și echipamentele pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Spray silicon de bord MA Lamaie 750ml
09777
Артикул:
19010
70 MDL
Vezi detalii
Sampon auto cu ceara 550ml TK-9 3ton
48914
Артикул:
400053
20 MDL
Vezi detalii
Sampon auto cu ceara 1000ml WINSO
52108
Артикул:
810940
40 MDL
Vezi detalii
Sampon auto cu polish 550ml TK-7 3ton
48913
Артикул:
40003
25 MDL
Vezi detalii
MA Baranek Underseal impotriva coroziunii 600ml
40815
Артикул:
20A09
85 MDL
Vezi detalii
Sulutie anti aburire geam 118ml AXXIS
50053
Артикул:
VSB-043
30 MDL
Vezi detalii
Spray Start rapid 450ml <AXXIS>
47622
Артикул:
VSB-061
40 MDL
Vezi detalii

Autochimie și autocosmetică: ce, de ce și cum să alegi

Bine ați venit în catalogul aproteh.md de produse auto chimice și auto cosmetice . Pe site-ul nostru veți găsi o selecție largă de produse de îngrijire auto pentru exterior și interior. Notă! Catalogul nostru de produse auto este o oportunitate de a afla disponibilitatea, costul și cantitatea reziduurilor din magazine. Puteți cumpără cosmetice auto și chimicale auto numai offline în filialele noastre din Chișinău și in toata Moldova, inclusiv Drochia, Edineț și Balți.

Produse chimice pentru mașină: ce tipuri sunt

În funcție de domeniul de utilizare, poate fi împărțit în trei grupuri mari:

  • Produse chimice auto pentru caroserie;
  • Produse chimice auto pentru interiorul autovehiculelor;
  • produse chimice auto pentru motor și compartimentul motorului.

Cum să faci alegerea corectă. Din păcate, acum există pe piață o mulțime de produse de calitate scăzută. Prin urmare, trebuie, în primul rând, să alegeți un magazin de produse auto, în care cumpărătorul este pe primul loc. Numai în acest caz te vei putea proteja de fals. Produse chimice auto de înaltă calitate într-un sortiment mare, sunt vândute în toate magazinele rețelei noastre din Chișinău. Avem produse scumpe, de la producători de lux, dar si chimicale auto ieftine, dar de bună calitate.

Autocosmetice pentru mașini: ce tipuri sunt

În funcție de scop, toate autocosmeticele pot fi împărțite în 5 mari categorii.

  1. Ștergătoare de parbriz. Sarcina lor este de a curăță perfect suprafața fără dungi și de a crea o peliculă de protecție. Disponibil sub formă de spray, spumă și lichid.
  2. Restauratori. Instrumente care fac față restabilirii vopselei. Desigur, le este în putere sa refacă doar daunele minore.
  3. Șampoane pentru caroserie auto. Nu numai că spumează bine, miroase grozav, dar îndeplinesc și o funcție importantă - curăță perfect suprafața de murdărie. Unii agenți au chiar un efect preventiv împotriva coroziunii.
  4. Lustruirii. Salvator de viață pentru orice proprietar de mașină. Datorită acestor instrumente, puteți elimina micile fisuri pe plastic, piele și vopseaua corpului, restabilrea strălucirii anterioare. O lustruire bună nu va lăsa niciodată urme grase.
  5. Odorizante interior auto. Un grup de produse cosmetice auto care creează un miros unic, inimitabil în salonul tău. Se vinde în consistență lichidă și solidă, se intâlneste sub formă de cristale, farfurii de diverse geometrii, sticle cu apă aromată.

Vă invităm în magazinele noastre pentru cumpărături. Doar noi avem cea mai bună autocosmetică și autochimie pentru mașini din toată Moldova. Și nu numai pentru că preferăm mărcile de încredere. Este important pentru noi să stabilim relații pe termen lung cu clienții, așa că avem prețuri foarte competitive, astfel încât să vă simțiți confortabil cumpărând produse cosmetice auto de la noi. Familiarizați-vă cu gama, care are și o gamă largă de lichide de racire, treceți pe aici și sunați-ne dacă aveți întrebări! De asemenea, acordați atenție acumilatoare auto.