Rezervați un apel

Vanzarea de piese de schimb VAZ in Moldova

Vă rugăm să rețineți că acest site este doar în scop informativ și în niciun caz nu este o ofertă publică. Pentru informații detaliate despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și (sau) servicii, vă rugăm să contactați managerii departamentului de servicii pentru clienți. Mărcile comerciale și mărcile sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Fotografiile de pe site nu corespund întotdeauna cu originalul. Caracteristicile și echipamentele pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Inel de siguranta VAZ 2121 al semiaxului KL 2121
14610
Артикул:
.KL 2121
29 MDL 62 MDL
Vezi detalii
Rulmentul generatorului VAZ 2101 Z6302 2RS (mare)
15752
Артикул:
.Z6302 2RS
27 MDL 55 MDL
Vezi detalii
Reducere
Hit Vânzări
SHRUS VAZ 2121 interne mici Chevrolet (stânga)
14673
Артикул:
.SR-N2121L
425 MDL 590 MDL
Vezi detalii
Reducere
Hit Vânzări
Шрус ВАЗ 2121 наруж.малыи(сепаратор)Chevrolet (правыи)
Vezi detalii
Reducere
Hit Vânzări
SHRUS VAZ 2121 intern mare
14672
Артикул:
.SR-2121R
450 MDL 650 MDL
Vezi detalii

Suntem bucuroși să vă vedem în catalogul de piese auto pentru VAZ în Moldova. Aici a să găsiți tot de ce aveți nevoie pentru a vă repara și întreține mașina. Pe site-ul nostru aveți ocazia să faceți cunoștință cu o selecție largă de mărfuri, să vedeți numărul de resturi din stoc și să aflați costul pieselor și accesoriilor. Pentru cumparaturi, vă invităm în magazinele noastre, care sunt situate în Chișinău și în toată Moldova.

De ce trebuie să cumpărați piese de schimb VAZ în rețeaua aproteh.md

  1. Avem o gamă largă și o politică loială de prețuri, așa că doar aici vei găsi piese de schimb pentru VAZ la prețuri mici fără a sacrifica calitatea.
  2. În magazinele noastre, sortimentul este actualizat și completat în mod regulat, astfel încât fiecare proprietar de mașină va găsi ceea ce caută.
  3. Vindem regulat piese auto .
  4. Oferim garanții de calitate pentru toate produsele pe care le vindem, deoarece facem achiziții doar de la furnizori de încredere și direct de la producători.
  5. Puteți returna piese auto pentru VAZ conform regulilor specificate pe site-ul nostru.
  6. Vânzarea pieselor de schimb VAZ se realizează conform sistemului de loialitate - reduceri și bonusuri plăcute pentru clienții obișnuiți și angro.

Vă recomandăm să vizualizați catalogul nostru de acumulator auto in Chisinau.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați sau să vizitați unul dintre magazinele noastre. Vom fi bucuroși să cooperăm cu tine!