Rezervați un apel
Vezuvii 2000-900 ventilator

Vezuvii 2000-900 ventilator


(Aerul remorcat este conceput pentru a trata livada și podgoria cu pesticide)
 

 

Ventilator

Ventilator

 

 

 

 

Descriere

-regulator manual de presiune

-pompa "ANNOVI REVERBERI" Italia (1x145l/min.)

-capacitate 2000 l. din oțel alimentar inoxidabil cu indicator de nivel și supapă de evacuare,

-amestecarea lichidului cu un mixer hidraulic;

- duze cu două poziții cu membrană,

- filtru de presiune;

- anvelopa 9x16

- reductor ventilator cu 2 viteze

Echipament optional:

-calculator "BRAVO-180"

- un set de echipamente pentru spalarea rezervorului

- Pulverizator de injectie

Rezervorul pulverizatorului este realizat din oțel alimentar inoxidabil cu grosimea de 2 mm. Acest lucru face posibilă utilizarea unui pulverizator cu o temperatură ambientală mai mare în comparație cu recipientele din plastic.

Pompa este folosită de compania italiană Annovi Reverberi model BHA-150 cu o capacitate de până la 150 l/min. Și o presiune maximă de 50 bar. Acest lucru asigură o rată mare de scurgere a fluidului de lucru și, în același timp, are loc amestecarea de înaltă calitate a medicamentului în recipient, ceea ce împiedică depunerea medicamentului în partea de jos a recipientului. Mai ales când se folosesc preparate sub formă de pulbere.

Ventilator tip coloana cu duze din alama cu 2 pozitii fabricate in Italia, ceea ce face posibila modificarea rapida a debitului fluidului de lucru. Coloana are lame care direcţionează fluxul de aer către plantă.

Mixerul hidraulic este realizat din oțel alimentar inoxidabil cu diametrul de 20 mm. Trece prin tot recipientul din partea inferioară, ceea ce permite amestecarea temeinică a fluidului de lucru și împiedică depunerea preparatului.