Rezervați un apel
Hankook lansează noua anvelopă pentru toate anotimpurile Ventus S1 AS

Noua anvelopă Ventus S1 AS

Hankook lansează noua anvelopă pentru toate anotimpurile Ventus S1 AS Hankook Tire North America lansează noua anvelopă premium pentru toate anotimpurile Ventus S1 AS, care, potrivit producătorului, este „ideal pentru șoferii care solicită anvelope de nivel înalt de la anvelope. performanță în toate condițiile meteorologice pe tot parcursul anului.  

Anvelopa Hankook Ventus S1 AS este produsă la fabrica Hankook din Clarksville, Tennessee.

Are un model asimetric al benzii de rulare care include caneluri laterale interioare cu 3% mai mari, decât anvelopele convenționale, oferind astfel o îndepărtare mai rapidă a apei din zona de contact și îmbunătățirea tracțiunii. Blocurile largi și rigide situate în zona exterioară a benzii de rulare îmbunătățesc răspunsul direcției, stabilitate laterală și manevrabilitate. Zona optimizată a umerilor îmbunătățește manevrabilitatea anvelopelor pe pavaj uscat, iar compusul inovator menține flexibilitatea necesară la diferite temperaturi.

Noul Hankook Ventus S1 AS este disponibil în 75 de dimensiuni de la R16 la R22; unele dimensiuni au un index viteza Y (până la 300 km/h).

Puteți cumpăra aceste anvelope în Chișinău în magazinul nostru Aproteh, grăbiți-vă!