BANNER

Call Us: 0845 604 1177 INDEPENDENT NATIONAL WHOLESALE DISTRIBUTOR Menu Home About Us Empower Products Locations Apply For an Account Contact Us Careers Looking for UK Distribution? Products > Banner Batteries Banner Batteries ...
 

Este singurul producător austriac de baterii auto care a obținut recunoașterea globală. Partenerii de afaceri ai companiei sunt producători de mașini atât de mari precum Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, BMW, Chrysler, Mitsubishi, MAN și alții. Taurul heraldic de foc de pe emblema Banner înseamnă o putere de neoprit în toate climatele și condițiile meteorologice.


Sunt partener de afaceri al companiei
Filosofia Banner este de a oferi servicii optime și calitate fără compromisuri a produsului. Gama de produse Banner este reprezentată de următoarele serii de baterii: Running Bull, Uni Bull, Power Bull, Starting Bull, Buffalo Bull, Energy Bull și Bile Bull.

În plus, producătorul austriac produce și accesorii suplimentare: dispozitive de testare, dispozitive pentru a facilita pornirea motorului, încărcătoare etc. Fondată în 1937, de-a lungul anilor de activitate, compania s-a impus ca un furnizor de încredere. Produsele banner îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate: ISO 9001, ISO/TS 16949 și ISO 14001.