Rezervați un apel
BANNER

Call Us: 0845 604 1177 INDEPENDENT NATIONAL WHOLESALE DISTRIBUTOR Menu Home About Us Empower Products Locations Apply For an Account Contact Us Careers Looking for UK Distribution? Products > Banner Batteries Banner Batteries ...
Banner producător

Este singurul producător austriac de baterii auto care a obținut recunoașterea globală. Partenerii de afaceri ai companiei sunt producători de mașini atât de mari precum Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, BMW, Chrysler, Mitsubishi, MAN și alții. Taurul heraldic de foc de pe emblema Banner înseamnă o putere de neoprit în toate climatele și condițiile meteorologice.
Prin urmare, vă recomandăm să cumpărați acumulator auto din Chișinău de la producătorul „Banner”
Sunt partener de afaceri al companiei
Filosofia Banner este de a oferi servicii optime și calitate fără compromisuri a produsului. Gama de produse Banner este reprezentată de următoarele serii de baterii: Running Bull, Uni Bull, Power Bull, Starting Bull, Buffalo Bull, Energy Bull și Bile Bull.

În plus, producătorul austriac produce și accesorii suplimentare: dispozitive de testare, dispozitive pentru a facilita pornirea motorului, încărcătoare etc. Fondată în 1937, de-a lungul anilor de activitate, compania s-a impus ca un furnizor de încredere. Produsele banner îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate: ISO 9001, ISO/TS 16949 și ISO 14001.