Rezervați un apel

Faruri de faza lunga si scurta pentru autoturisme din Moldova

Nici-o potrivire

Farurile oferă confort și siguranță atât șoferului, cât și celorlalți utilizatori ai drumului. Este imposibil să vă mișcați în siguranță cu farurile auto de calitate scăzută, așa că ar trebui să abordați în mod responsabil alegerea farurilor pentru faza scurtă și lungă pentru mașini.

Tipuri de faruri de fază scurtă și lungă

Diferite tipuri de lămpi pot fi instalate în farurile pentru faza scurtă și lungă pentru un autoturism:

  1. Halogen.
  2. Xenon.
  3. LED.

Farurile cu halogen sunt durabile, eficiente în ceață și pot produce lumină galbenă albă. Sunt populare datorită prețului lor accesibil și ușurinței de instalare.

Farurile cu xenon - au o lumina mai strălucitoare, mai alba, datorită designului lor sunt rezistente la umezeala. Acestea consumă mai puțină energie și durează mult mai mult decât cele cu halogen.

Faruri cu LED - caracterizate prin consum minim de energie, rezistență la vibrații și o durată lungă de viață. Au luminozitate bună, dar în același timp nu orbesc pe ceilalți utilizatori ai drumului. Ele pot fi folosite și ca lumină suplimentară.

Cumpărați faruri pentru faza scurtă și lungă în Chișinău

Pe site-ul nostru puteți achiziționa faruri de înaltă calitate, precum și alte elemente optice necesare pentru o mașină de orice marcă. Colaborăm doar cu producători de calitate, așa că garantăm calitatea înaltă la accesorii auto la prețuri accesibile.