Lanterna cu panou solar in Moldova

Vă rugăm să rețineți că acest site este doar în scop informativ și în niciun caz nu este o ofertă publică. Pentru informații detaliate despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și (sau) servicii, vă rugăm să contactați managerii departamentului de servicii pentru clienți. Mărcile comerciale și mărcile sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Fotografiile de pe site nu corespund întotdeauna cu originalul. Caracteristicile și echipamentele pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Reducere
Articol nou
Hit Vânzări
Lampa LED 200W, 520x210x70mm cu panou solar 35W si baterie 36Ah LiFePO4
Vezi detalii
Reducere
Articol nou
Hit Vânzări
Proiector LED 10W cu panou solar policristalin
54318
Артикул:
BK87438
1200 MDL 1400 MDL
Vezi detalii
Reducere
Articol nou
Hit Vânzări
Lampa LED cu panou solar 25W
54319
Артикул:
BK87486
1350 MDL 1500 MDL
Vezi detalii
Reducere
Articol nou
Hit Vânzări
Lampa iluminat stradal 300W senzor (prindere stalp)
54071
Артикул:
BK77355
1300 MDL 1480 MDL
Vezi detalii
Lampa iluminat stradal 200W (prindere stalp)
54069
Артикул:
BK77353 200W
1400 MDL 1690 MDL
Vezi detalii
Reducere
Articol nou
Hit Vânzări
Lampa iluminat stradal 300W (prindere stalp)
54070
Артикул:
BK77356 300W
2100 MDL 2350 MDL
Vezi detalii
Lampa LED cu panou solar 12W
54072
Артикул:
BK87485 12W
1000 MDL 1125 MDL
Vezi detalii
Nu este în stoc

Pentru a reduce consumul de resurse naturale neregenerabile, panourile solare sunt din ce în ce mai folosite pentru producerea de energie. Luminile stradale care funcționează pe acest principiu au o serie de avantaje, dar trebuie să fii atent atunci când alegi o astfel de tehnologie.

Cum să alegi lanterne cu energie solară?

Există multe variante de lanterne solare pe piață, să încercăm să ne dăm seama cum diferă.

Pentru fabricarea carcasei se folosesc diferite materiale: plastic, metal, lemn. În funcție de condițiile meteorologice, interiorul general și alți factori, ar trebui să alegeți varianta cea mai potrivită pentru a nu fi dezamăgit de achiziție.

Plafonierele, la rândul lor, pot fi din sticlă călită, sticlă reflectorizantă și suprafețe netede. Sticla călită este considerată cea mai scumpă, dar și cea mai bună opțiune de calitate, deoarece este durabilă, rezistentă la impact și are o durată lungă de viață.

Atunci când alegeți un model de lampă, ar trebui să acordați atenție și puterii LED-urilor, care determină intensitatea iluminării, precum și capacitatea bateriei, de asemenea, puteți cumpăra acumulatoare auto din Chișinău de pe site-ul nostru. Important este locul de instalare și zona iluminată. Acest factor trebuie luat în considerare la alegerea caracteristicilor.

Lumini solare cu senzor de mișcare

Pentru a nu risipi energie, mulți oameni preferă lanternele cu senzor de mișcare. Principiul funcționării sale este cât se poate de simplu: orice obiect în mișcare într-o anumită rază poate pune lampa în acțiune. Acest lucru permite nu numai economisirea energiei acumulate, ci și extinderea duratei de viață a lanternei solare.

Avantajele și dezavantajele lanternelor cu energie solară

Avantajele lămpilor solare sunt:

  • Ecologia.
  • Autonomie.
  • Asamblare și instalare ușoară.
  • Reducerea facturilor la electricitate.

Printre deficiențe, este de remarcat faptul că eficiența panourilor solare depinde în mare măsură de sezonalitate și durata zilei, motiv pentru care funcționează mult mai rău în sezonul de iarnă.

Cumpărați un felinar cu energie solară în Chișinău

Aproteh oferă o gamă largă de produse pentru mașini, inclusiv lumini solare la cele mai mici prețuri. Alege modelul potrivit in magazinul nostru si aranjeaza-ți spațiul cu stil! De asemenea, puteți vedea gama noastră de anvelope in Moldova.