Lubrifianti auto in Moldova

Sampon auto cu ceara 550ml TK-9 3ton
48914
Артикул:
400053
20 MDL
Vezi detalii
Sampon concentrat cu ceara 1000ml WINSO
52108
Артикул:
810940
60 MDL
Vezi detalii
Sampon auto cu polish 550ml TK-7 3ton
48913
Артикул:
40003
25 MDL
Vezi detalii
Spray start rapid 450ml BRECKNER
22786
Артикул:
BK83005
65 MDL
Vezi detalii
Luciu pentru anvelope 520ml MA
40855
Артикул:
19022
70 MDL
Vezi detalii
Solutie p/u reanoirea plastic, cauciuc 354мл 3ton
Vezi detalii
Ceara auto pentru utilizare umeda 650ml MA
40832
Артикул:
19084
50 MDL
Vezi detalii
Ceara pu caroserie 750ml WINSO
51708
Артикул:
875018
50 MDL
Vezi detalii

Lubrifianți auto: ce există, cum să alegi, cum să economisești bani

În catalogul nostru de produse chimice și cosmetice auto, sunt prezentate o gamă largă de lubrifianți auto de diferite tipuri și scopuri. În modul online, puteți să vă familiarizați cu toate produsele noastre, să vedeți prețurile și soldurile stocurilor și vă invităm să faceți cumpărături în magazinele noastre. Pe pagina "Contacte" veți găsi toate adresele din Chișinău, suburbii, în diferite orașe din Moldova și orele de funcționare ale sucursalelor. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea accesoriilor auto și vom fi, de asemenea, bucuroși să împărtășim informații utile. De exemplu, puteți alege cele mai bune anvelope in Moldova pentru mașini de la noi!

Tipuri de lubrifianți pentru mașini

  1. Lubrifiantul auto este calciu sau popular "solidol". Se utilizează pentru depozitarea pe termen lung a pieselor, a diferitelor produse metalice, precum și pentru a reduce frecarea suprafeței uzate. Particularitatea este costul redus și distribuția largă.
  2. Grafit lubrifiant auto, o sub specie de solidol. Scopul este același cu cel al calciului. Caracteristică Interzis pentru utilizare pe suprafețe cu frecvență ridicată de procesare.
  3. Lubrifiant complex de calciu. Se caracterizează printr-o stabilitate termică ridicată, o tendință de întărire termică și absorbție a umidității.
  4. Lubrifianții pentru mașină sunt sodiu și sodiu calciu. Datorită instabilității lor termice, acestea nu sunt adecvate pentru utilizarea în sisteme și ansambluri cu temperaturi ridicate de funcționare, de exemplu, în conectarea frânelor cu disc cu butucii roților punții față. Caracteristică Interacționează bine cu umezeala, se dizolvă
  5. Grăsime de litiu, aka Litol. Un lubrifiant universal care este potrivit pentru aproape toate componentele mașinii. Caracteristică în plus, potrivit pentru conservarea pe termen lung a pieselor prin metoda de conservare.
  6. Lubrifianți pentru mașini de hidrocarburi și bariu. Caracteristică este o combinație excelentă de rezistență la umiditate și proprietăți de conservare.

Cum să alegeți și să cumpărați un lubrifiant auto

În primul rând, este necesar să determinați exact pentru ce doriți să cumpărați grăsime auto. Aceasta este singura modalitate de a alege compoziția care va satisface cerințele dvs. Dacă vă îndoiți dacă faceți alegerea corectă, contactați consultanții noștri pentru ajutor. Veți primi informațiile necesare, atât prin telefon, cât și în oricare dintre magazinele din Moldova, unde puteți cumpăra imediat lubrifianți pentru mașină, precum și lichide de frână. Suntem siguri că costul mărfurilor vă va surprinde plăcut, iar personalul nostru va deveni tovarăși de încredere pentru dvs. în întreținerea mașinii. De asemenea, acordați atenție gamei noastre de acumulatoare in Chisinau. Vă așteptăm!