Rezervați un apel

Anvelope pentru tractoare în Moldova

Nici-o potrivire

Eficiența și funcționarea tractoarelor din industria agrară depinde în mare parte de modelul anvelope agricole alese. Din acest motiv, trebuie să alegeți cu mare atenție anvelopele pentru tractor. Este important se studieze criteriile de selecție, să luați în considerare toți factorii și să alegeți pe cele mai  potrivite pentru dumneavoastră. Cumpărați anvelope in Moldova la Aproteh și asigurați-vă de calitatea lor.

Condiții de selecție anvelopele pentru tractor

Experții noștri vă recomandă alegeți cu atenție anvelopele pentru tractoare pentru a evita defecțiunile neașteptate, pierderea timp și bani dvs din cauza timpul pierdut la repararea. De aceea,noi am alcătuit principalele condiții care trebui să luați în considerare când alegeți cauciucuri agricole pentru tractor:

  • Mărimea potrivită. Pentru fiecare model de tractor se folosesc anumite dimensiuni standard, care fac funcționarea tractorului cât mai eficientă.

  • Lățime, profunzime și desenul benzii de rulare. Totul depinde de scopul utilizării mașinii și tipul de pământ.

  • Sarcina de greutate. Nu se recomandă să depășească sarcina de greutate specificată de producător, pentru a se evita defecțiunile neașteptate.

  • Modelul și materialul anvelopei. Cauciucuri agricole trebuie să asigura, în primul rând, amortizare și durabilitate, anume protecție împotriva înțepăturilor și tăieturilor.

Dacă luați în considerare toate criteriile de mai sus când cumpărați anvelope de tractor, ei va rezista mult timp!
 

Cumpărați anvelope pentru tractor în Chișinău

Aproteh oferă gamă largă de anvelope calitate pentru tractoare de la cei mai buni producători din lume, la preț accesibil! Specialiștii noștri vă ajuta să alegeți și să comandați piese auto necesare. Pentru a plasa o comandă sau pentru consultare, vă rugăm să contactați la +373 79 50 40 40. De asemenea, consultați catalogul nostru de acumulator auto in Chisinau.